skip to main content

Matkat

28.10.2017 Osaava Nainen, Terve Olo- ja Outlet messut

28.10.2017 Osaava Nainen, Terve Olo- ja Outlet messut

Tervetuloa mukaamme Turun Messukeskukseen naisvaltaisille messuille. Osaavan Naisen ohjelmassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja mm. Kristiina Komulainen. Terve Olo painottaa hyvään oloon ja Brändi-Outlet antaa hyvät alennukset vaatteisiin, käsilaukkuihin, kenkiin, kosmetiikkaan ja kodintekstiileihin.
3.12.2017 Mikael Gabriel & Isac Elliot - Maailman laidalle LIVE 2017 -kuljetus Kulttuuritalolle Helsinkiin

3.12.2017 Mikael Gabriel & Isac Elliot - Maailman laidalle LIVE 2017 -kuljetus Kulttuuritalolle Helsinkiin

Supersuosittu kaksikko julkaisi lähes 11 miljoonaa streamausta keränneen yhteis-EP:nsä helmikuussa! Pelkästään ”Liikaa sussa kii” -hitti on streamannut jo lähes tuplapatinaan oikeuttavan määrän ja ollut yksi radioiden soitetuimpia kappaleita. Myös EP:n muut biisit ”Rullaan” ja ”Ring ring ring” ovat keränneet yhteensä lähes kolme miljoonaa streamausta Spotifyssa.
9.12.2017 Joulumarkkinat MalmGårdissa ja Porvoossa

9.12.2017 Joulumarkkinat MalmGårdissa ja Porvoossa

Tervetuloa tekemään jouluisia löytöjä Loviisan ja Porvoon seuduilta! Päivä alkaa Malmgårdin kartanolta, joka tunnetaan luomuviljatuotannostaan ja omasta olutpanimosta, kartanolla nautitaan kahvit. Jouluinen tunnelma jatkuu Porvoossa opastetulla bussikierroksella, jonka jälkeen siirrytään vanhan kaupungin raatihuoneen torille jouluostoksille omaan tahtiin.

Kaikki matkat

 

Ryhmäpaketit

Kysy myös ryhmäpaketteja Hämeenlinnan alueelle ja myös muualle - minne sitten olet matkallakin! Järjestämme tarvitaessa niin kuljetukset, käyntikohteet, opastukset, ruokailut kuin oheisohjelmatkin. Tarjoamme valmiita kokonaisuuksia, mutta myös mahdollisuuden räätälöidä yksilöllisiä paketteja ryhmän erityistoiveiden ja kiinnostuksen mukaisesti. Ryhmäretkiä toteutamme Hämeenlinnassa ja lähiseudulla ympäri vuoden.

Ryhmäsi koon mukaan voit valita sopivimman kokoisen auton käyttöösi 10-59 paikkaisista laadukkaista busseistamme. Perheyhtiönä tarjoamme Sinulle laadukkaan ja turvallisen matkan. Sinun toiveittesi täyttäminen on meille tärkeää.

Suunnitellessasi matkaa, ota yhteyttä meihin. Yksilöllisen ryhmämatkan suunnittelussa sinua auttaa myyntipalvelumme :

03-622650 (ma-pe 9-15)
asiakaspalvelu(a)vekkaliikenne.fi
 
tai

044-775 7121
virpi.juutinen(a)vekkaliikenne.fi