skip to main content

Matkat ja matkailu

Matkan tarkoitus on moninainen, kuitenkin se,että ihmiset matkustavat pois päivittäisestä asuin- ja työympäristöstään mieleisiinsä kohteisiin, on yleensä perusajatus.

Me Vekka Liikenteellä olemme työkalusi ja yhteistyökumppanisi tämän perusajatuksen toteuttamiseen. Pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla kokoamme Sinulle matkapaketin tarpeisiisi.

Mitä sitten tarjoamme?

Tilausajot: Minne olettekin menossa, me kuljetamme! Vekka Liikenne on hämeenlinnalainen perheyhtiö, joka 85 vuoden ajan on hoitanut merkittävän osan kaupungin paikallis- ja seutuliikenteestä sekä koulukuljetuksista. Tilausliikennöinnistä yhtiöllämme on pitkä ja vankka kokemus aina Baltiaa, Venäjää ja Etelä-Eurooppaa myöten.

Ylpeytemme ovat moderni tilausajokalusto, päätoimiset ja ammattipätevyyttään ylläpitävät kuljettajat sekä tilaajavastuulain noudattaminen ja yrityksemme korkea luottoluokitus. Teidän toiveidenne täyttäminen on meille erityisen tärkeää.

Omat matkat: Suomi on täynnä mielenkiintoisia kohteita ja tapahtumia, joihin voi olla vaikea yksin päästä. Syitä voi olla monia, mutta mikäli haluat helpon ja turvallisen tavan kokea ja nähdä eri kohteita, siihen me vastaamme. Etsimme mielenkiintoisia kohteita ja rakennamme toimivan ohjelman sekä pidämme huolen Sinusta matkan aikana. Helpompaa ei ole! Vuoden 2018 matkat ovat oheisten linkkien takana oletpa sitten kiinnostunut kulttuurista, vierailuista tai pidemmistä matkoista Tutustu tarjontaan tai pyydä esitteen kotiin.

Ryhmämatkat: Olemme koonneet valmiita ryhmäpaketteja hahmottamaan tarjontaa Hämeenlinnassa. Esimerkit näet valikosta, mutta ohjelmat ovat muokattavissa ryhmäsi tarpeita, aikataulua ja budjettia kunnioittaen. Kerro meille tarpeesi ja teemme sinulle tarjouksen. Tämä on Sinulle helppoa ja yksinkertaista loppuun saakka, sillä saat kaikesta yhden laskun. Ohjelmat eivät pääsääntöisesti sisällä kuljetusta, muuten kaikki muu mainittu kuuluu hintaan ja kaikissa on ammattitaitoinen opas mukana. Mikäli tarvitset kuljetusta, laadukas tilausajokalustomme ja ammattitaitoiset, päätoimiset kuljettajamme ovat edullisesti liitettävissä tarjoukseen. Lähtöpaikka ei ole este! Noudamme mieluusti ryhmäsi vieraaksemme Hämeenlinnaan!

Kokousmatkat: Isot ja pienet kokoukset tai tuote-esittelyt, lanseeraukset järjestät Hämeenlinnassa helposti kauttamme. Meillä on sopimukset oheisten kohteiden kanssa ja kuten huomaat mielenkiintoisia kohteita! Kaikki oheisohjelmat, ruokailut ja majoitukset kuljetuksineen saat samalle laskulle ja saman yhteyshenkilön kautta, joka vastaa matkastanne 24/7.

Olemme rekisteröityjä valmismatkajärjestäjiä, mikä antaa sinulle vakuuden toiminnasta.

Suunnitellessasi matkaa, ota yhteyttä meihin. Yksilöllisen ryhmämatkan suunnittelussa sinua auttaa myyntipalvelumme!

 

Parhain matkaterveisin!

Virpi Juutinen
Asiakaspäällikkö

+358 44 775 7121
virpi.juutinen@vekkaliikenne.fi

Tutustu tarjontaamme

» Retket

» Ryhmämatkat

» Kokousmatkat