skip to main content

Kokousmatkat

 

Hahkialan Kartano

Elämäsi tilaisuus barokkipuutarhan sydämessä kulttuurihistoriallisessa Hahkialan Kartanossa Hauholla! Tyylikkäät puitteet ja Kartanon keittiön valmistamat herkut takaavat onnistuneen kokouksen. Tiloja on useita: 3 tilaa => luokkamuodossa 28-70 henkilöä, 4 pienempää kokous- ja ryhmätyötilaa. Majoitustilojen kapasiteetti Kartanon alueella on 55 hlöä, mutta lähellä sijaitsevat Uiskola ja huvila Villa Hahkiala täydentävät Kartanon kokous- ja majoituskapasiteettia.

Hämeen Linna

Hämeen linna kuuluu Suomen keskiaikaisiin valtakunnanlinnoihin. Se perustettiin oletettavasti Birger Jaarlin Hämeeseen tekemän ristiretken jälkeen 1200-luvun lopulla. Keskiajan kuluessa leirilinnasta rakennettiin asuinlinna linnanpäällikön käyttöön. 1700-luvulla linna korotettiin kolmikerroksiseksi ja ympäröitiin kehämuurirakennuksilla. Linna on restauroitu ja tilat ovat muunneltavissa moneen käyttöön ja toimivat hyvänä miljöönä mm. kokouksille.

Verkatehdas

Verkatehdas on vanhan punatiilisen tehtaan miljööseen rakennettu persoonallinen ja monipuolinen tapahtumapaikka. Hämeenlinnan keskustassa, Vanajaveden rannalla seisova Verkatehdas on paitsi kulttuurin koti, myös näyttämö erilaisille kokouksille, kongresseille ja tapahtumille. Lisäksi Verkatehdas on luovan alan yhteisö. Tutustu kokoustilatarjontaamme tästä lisää.

Tawastia Group

Tawastia Group tarjoaa Hämeenlinnan keskustassa kaksi toisiaan täydentävää kohdetta. Hotelli Emiliasta saat majoitukset ja Ravintola Piparkakku tarjoaa todella herkulliset eväät kokouksiin. Molemmissa on kokoustiloja.

Petäys Resort

Loistavia ideoita ja parempia tuloksia hyvän olon niemessä, irtaudu arjesta! Petäys Resort sijaitsee vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Lahdesta ja Tampereelta Vanajaveden rannassa, niemen kärjessä. Petäys Resort tarjoaa rauhalliset ja toimivat puitteet pienemmistä palavereista aina 200 henkilön kokouksiin saakka. Herkullinen ravintolamaailma pitää kokousväen kylläisenä ja mielen virkeänä. Kokoustiloja on useita ja majoitustiloja löytyy 71 kpl 1-2-hengen huonetta.

Lepaan Kartano

Olet sitten järjestämässä pientä kokousta, yli sadan hengen kongressia, tilaisuutta henkilökunnalle tai asiakastapahtumaa, järjestyvät ne mutkattomasti kauttamme Lepaan Kartanossa. Lepaan Kartanon rauhallinen ja rentouttava miljöö, keskellä kaunista puutarhaa, tarjoaa tilaisuudellesi elämyksellisen ja ikimuistoisen ratkaisun. Kokoustiloja löytyy pienistä tunnelmallisista takkahuoneista aina yli 100 hengen auditorioon.

Sokos Hotel Vaakuna

Original Sokos Hotel Vaakunan uusituissa kokoustiloissa tehdään onnistuneita päätöksiä! Hotellin majoitustilat on kaikki läpikäyty ja ovat todella edustavat, myös ravintola on uudistettu remonttien yhteydessä.

Matin ja Maijan Majatalo

Kesällä 2018 ovensa avaa idyllinen, lähes 100-vuotias kaupunkikartano Hämeenlinnan keskustassa. Iäkäs talo on nähnyt monet Hämeenlinnan vaiheet ihan paraatipaikalta. Vanha talo on saanut nyt uuden elämän kun sen narisevia ja vanhoja portaita pitkin kuljetaan hotellitasoisiin huoneisiin.

Hoidamme kokousjärjestelyt puolestasi 

Edustamme Hämeenlinnan alueella laadukkaita ja toimivia kokousten järjestäjiä. Olipa ryhmäsi iso tai pieni, löydämme tarpeisiinne sopivan kohteen.

Mitä tarjoamme? Helppoutta!

Ilmoita tarpeesi, järjestämme kuljetukset, majoitukset, kokoustilat tarjoiluineen ja ohjelmineen. Paketoimme kaiken puolestasi ja pidämme huolen aikatauluista ja järjestelyistä, jotta sinun aikasi jää tärkeämpään. Tutustu tarjontaamme ja tee tarjouspyyntö!

YHTEYSTIEDOT

03-622650 (ma-pe 8 - 20)
tours(a)vekkatours.fi


Uusia kohteita tulossa piakkoin!