skip to main content

Tilausajot

Hyvä palvelu merkitsee meille ystävällisyyttä, joustavuutta sekä luotettavuutta.Osallistumme halutessasi matkasi suunnitteluun ja tarjoamme kokemustamme käyttöösi, jotta voit tehdä matkastasi onnistuneen. Ammattitaitoisilla kuljettajillamme on kotikenttäetu Suomessa ja Keski-Euroopassa, sillä he ovat jo vuosia vieneet hämäläisiä elämyksiin ympäri Keski-Eurooppaa.

Ryhmäsi koon mukaan voit valita sopivimman kokoisen auton käyttöösi 10 - 59 paikkaisista laadukkaista busseistamme.

Perheyhtiönä tarjoamme Sinulle laadukkaan ja turvallisen matkan. Sinun toiveittesi täyttäminen on meille tärkeää. Suunnitellessasi matkaa, ota yhteyttä meihin, autamme Sinua mielellämme matkajärjestelyissä. Lyhyiden tilausmatkojen lisäksi suunnittelemme halutessasi laadukkaan ryhmämatkan Suomeen, Skandinaviaan, Baltiaan, Keski-Eurooppaan. Nyt saat kauttamme Tallink Silja Line liput ryhmille.

Yhteydenotto

Ryhmäsi koon mukaan voit valita sopivimman kokoisen auton käyttöösi 10-59 paikkaisista laadukkaista busseistamme. Perheyhtiönä tarjoamme Sinulle laadukkaan ja turvallisen matkan. Sinun toiveittesi täyttäminen on meille tärkeää.

Suunnitellessasi matkaa, ota yhteyttä meihin. Yksilöllisen ryhmämatkan suunnittelussa sinua auttaa myyntipalvelumme :

03-622650 (ma-pe 8 - 16)
asiakaspalvelu(a)vekkaliikenne.fi
 
tai 044-775 7121
virpi.juutinen(a)vekkaliikenne.fi
 

Referenssit

Hämeenlinnan Pallokerho

HPK on yksi Suomen yllättävimmistä SM-liigan jääkiekkojoukkueista vuosi toisensa jälkeen, mikäli arvioidaan urheilutoimittajien veikkauksia sijoituksista runkosarjan jälkeen. Viime vuosina HPK on arvioitu sijoille 6-10 ja säännöllisesti joukkue on ollut mitalipeleissä, voittaen Suomen Mestaruuden kaudella 2005-2006.

Yhteistyö jatkuu HPK:n miesten edustusjoukkueen, A-junioreiden, naisten edustusjoukkueen sekä naisten lentopallon edustusjoukkueen kanssa

HPK:n edustusjoukkueen kanssa yhteystyö on jatkunut jo yli 15 vuotta.

asuntomessut

Kesällä 2009 ja 2012 järjestettyjen asuntomessujen P-alueen ja messualueen välisistä kuljetuksista vastasi Vekka Liikenne yhdessä yhteistyökumppanien kanssa.

Naisten jääkiekon MM-kilpailut

Keväällä 2009 Hämeenlinnassa järjestetyt naisten jääkiekon MM-kilpailut oli merkittävä suomalainen urheilutapahtuma, jonka kuljetuksista Vekka Liikenne vastasi.

Pelimatkat

Yhtiö järjestää turnausmatkat kaikille ikäluokille ja tasoille, kohteina mm. Ruotsi, Latvia, Tsekki ja Kanada. Täyden palvelun matkapaketit sisältävät kaiken tarvittavan: lennot/laivat, bussit, hotellit, ruokailut, oppaat, harjoitusottelut ym

Lisäksi

  • Hotelli Cumulus
  • Hotelli Rantasipi Aulanko
  • Hotelli Vaakuna
  • Hämeenlinnan kaupunki
  • Linnan Kehitys Oy
  • Matkatoimisto Oy Matka-Vekka
  • Incoming Agency Tumlare
  • Sibeliusopisto
  • Sekä lukuisat muut yritykset, koulut ja yhteisöt